Brățară femei Revien ochiul turcesc protector albastru cu negru

lei69.00

Brățară handmade cu personalitate și eleganță, perfectă pentru a adăuga o notă de strălucire ținutei tale.

1 în stoc

Add to wishlist

Descriere

Brățara femei Revien ochiul turcesc protector albastru cu negru are un design unic și original, cu ochiul turcesc protector albastru cu negru, simbol al puterii și protecției. Este realizată din materiale de calitate și are o culoare albastră vibrantă care aduce un plus de energie ținutei tale. Este reglabilă, astfel încât să se potrivească oricărui stil și personalitate, iar design-ul său exotic o face potrivită pentru orice ocazie. Poart-o cu încredere și simte-te protejată de puterea ochiului turcesc protector!

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg
Brand

Revien

Marime

Aprox. 18 cm

Culoare

Negru

Material

Pietre Naturale

Tip

Bratara Handmade

Sistem inchidere

Fix

Ocazii

Nunti/Botezuri/Office/Cadou

Recomandări de utilizare

  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor atunci când vă dați cu cremă, deodorant, parfum, vă puneți o mască sau când sunteți la cosmetică.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor când pulverizați parfum sau deodorant direct pe bijuterii pentru că se pot decolora. După ce ați pulverizat parfum, așteptați 10 minute.
  • Se recomandă evitarea expunerii bijuteriilor la chimicale folosite în gospodărie. Este de evitat purtarea bijuteriilor, în special a brățărilor, atunci când faceți curățenie, spălați vase, etc., deoarece compușii chimici din produsele de curățat/spălat le pot afecta.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu medii distructive precum: solvenţi, adezivi, acizi, săruri, produse cosmetice sau produse de curăţare cu acţiune distructivă, acid acetic, clor sau substanţe care conţin clor – inclusiv conţinut în apa curentă sau în apa de piscină, ape termale cu conținut de substanțe chimice.
  • Se recomandă evitarea supunerii bijuteriilor la şocuri mecanice: izbituri, lovituri, etc.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu apa, sau expunerea la razele ultraviolete.
  • Se recomandă evitarea utilizării bijuteriilor în cabinele de bronzare (solar) sau alte aparate medicale ce folosesc raze sau lumini puternice.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară femei Revien ochiul turcesc protector albastru cu negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *