Brățară unisex Revien luxoasă cu pietre negre și Jasp

lei89.00

Brățară handmade cu personalitate și eleganță, perfectă pentru a adăuga o notă de strălucire ținutei tale.

1 în stoc

Add to wishlist

Descriere

Brățara unisex Revien luxoasă cu pietre negre și Jasp este o alegere perfectă pentru cei care apreciază rafinamentul și stilul. Realizată din materiale de calitate, această brățară are un design sofisticat care îmbină pietrele negre și Jasp-ul într-un mod unic. Reglabilă, se poate potrivi oricărui stil și personalitate, iar design-ul său atemporal o face potrivită pentru orice ocazie. Poart-o cu încredere și simte-te mândru de eleganța pe care o afișezi!

Recomandări de utilizare

  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor atunci când vă dați cu cremă, deodorant, parfum, vă puneți o mască sau când sunteți la cosmetică.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor când pulverizați parfum sau deodorant direct pe bijuterii pentru că se pot decolora. După ce ați pulverizat parfum, așteptați 10 minute.
  • Se recomandă evitarea expunerii bijuteriilor la chimicale folosite în gospodărie. Este de evitat purtarea bijuteriilor, în special a brățărilor, atunci când faceți curățenie, spălați vase, etc., deoarece compușii chimici din produsele de curățat/spălat le pot afecta.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu medii distructive precum: solvenţi, adezivi, acizi, săruri, produse cosmetice sau produse de curăţare cu acţiune distructivă, acid acetic, clor sau substanţe care conţin clor – inclusiv conţinut în apa curentă sau în apa de piscină, ape termale cu conținut de substanțe chimice.
  • Se recomandă evitarea supunerii bijuteriilor la şocuri mecanice: izbituri, lovituri, etc.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu apa, sau expunerea la razele ultraviolete.
  • Se recomandă evitarea utilizării bijuteriilor în cabinele de bronzare (solar) sau alte aparate medicale ce folosesc raze sau lumini puternice.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară unisex Revien luxoasă cu pietre negre și Jasp”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *