Colier unisex Revien tip rozar și grația pietrelor negre

lei99.00

Colier handmade cu personalitate și elegant, perfect pentru a adăuga o notă de strălucire ținutei tale.

Stoc epuizat

Cod Produs: RVN0084 Categorii: , , ,

Descriere

Colierul unisex Revien tip rozar este un accesoriu elegant și sofisticat, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este confecționat din metal de calitate și are o serie de pietre negre, care adaugă o notă de grație și rafinament. Acest colier poate fi purtat la o varietate de ocazii, de la o întâlnire casual la o seară importantă. Este un cadou minunat pentru orice iubitor de accesorii de modă și poate fi purtat împreună cu o gamă largă de haine, de la blugi simpli la rochii de seară. Poartă acest colier cu încredere și simte-te în putere atunci când îl porți.

Recomandări de utilizare

  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor atunci când vă dați cu cremă, deodorant, parfum, vă puneți o mască sau când sunteți la cosmetică.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor când pulverizați parfum sau deodorant direct pe bijuterii pentru că se pot decolora. După ce ați pulverizat parfum, așteptați 10 minute.
  • Se recomandă evitarea expunerii bijuteriilor la chimicale folosite în gospodărie. Este de evitat purtarea bijuteriilor, în special a brățărilor, atunci când faceți curățenie, spălați vase, etc., deoarece compușii chimici din produsele de curățat/spălat le pot afecta.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu medii distructive precum: solvenţi, adezivi, acizi, săruri, produse cosmetice sau produse de curăţare cu acţiune distructivă, acid acetic, clor sau substanţe care conţin clor – inclusiv conţinut în apa curentă sau în apa de piscină, ape termale cu conținut de substanțe chimice.
  • Se recomandă evitarea supunerii bijuteriilor la şocuri mecanice: izbituri, lovituri, etc.
  • Se recomandă evitarea folosirii bijuteriilor la contactul cu apa, sau expunerea la razele ultraviolete.
  • Se recomandă evitarea utilizării bijuteriilor în cabinele de bronzare (solar) sau alte aparate medicale ce folosesc raze sau lumini puternice.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier unisex Revien tip rozar și grația pietrelor negre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *